Top 10 Car Summer Onderhoud Tips - No.5 Vervang uw Ruitenwissers

Top 10 Car Summer Onderhoud Tips - No.5 Vervang uw Ruitenwissers

De zomer is berucht om plotselinge, hevige onweersbuien. Wanneer emmers water worden verslaan tegen je voorruit, moet je ruitenwissers die echt werken. Nog meer dus 's nachts, als een regen storm kan het zicht verminderen tot 15 of 20 voet aan de voorkant van uw auto.


Winter kan zwaar op de ruitenwissers zijn. Ijs, sneeuw, zout en extreme temperaturen te barsten en scheuren in het rubber dat de doeltreffendheid van de wissers verlagen. Als uw ruitenwissers verlaten zichtbare strepen of neem meerdere pasjes weg lichte regen wissen, moeten ze worden vervangen.


Bij het vervangen van een wisser, is het beter om het hele blad, niet alleen het rubberen onderdeel te vervangen. Ga naar een auto-onderdelen winkel en ze zullen in staat zijn om u de juiste bladen geven voor uw merk, model en bouwjaar. Als je nog nooit hebt ruitenwisserbladen vervangen voordat, kan het een beetje lastig. Neem uw tijd, lees de instructies aandachtig en alles zou moeten werken. Het is ook een goed idee om de manier waarop uw oorspronkelijke ruitenwisserbladen werden vastgemaakt observeren. Dit kan blijken meer waard dan wat dan ook gedrukt op de nieuwe wisserblad doos.


Nu niet stoppen. Meer informatie over uw remmen op de volgende pagina.